FAQ's

Jeg har lige afgivet en ordre, hvornår afsendes den?
Vi gør vores bedste for at sende varer så hurtigt som vi kan. Vi har et mål om at afsende din pakke indenfor 24 timer i hverdage, den gennemsnitlige leveringstid derefter er 1-2 dage.
Tracking nummer vil blive opdateret lige efter, at din ordre er afsendt.


Jeg er ikke tilfreds med min ordre, kan den returneres? 
Vi giver dig 14 dage til at sende den tilbage til os for at få fuld refusion. Du skal sende det tilbage for egen regning, når vi har modtaget produktet, refunderer vi det fulde beløb for dit oprindelige køb. Angiv venligst navn og ordrenummer på de returnerede pakker.
Bemærk venligst: Hvis din pakke er på vej, skal du vente på, at den ankommer og returnere den, før du modtager en refusion.

Bemærk venligst at produkter der er taget i brug accepteres ikke, da returretten kun gælder nye produkter.

Kan jeg annullere min ordre?
Du kan annullere din ordre. Du skal annullere din ordre, før den afsendes. Hvis varen allerede er sendt, bedes du bruge vores nemme retursystem for at sende pakken retur for en refundering.

Jeg har indtastet en forkert adresse, hvad gør jeg nu?
Hvis du har stavet forkert eller automatisk udfyldt en forkert adresse, skal du blot se på din ordrebekræftelses-e-mail. Når du har dobbelttjekket, om den angivne adresse er forkert, bedes du give os besked via e-mail på info@aiviq.dk. Hvis den angivne adresse er forkert, kan vi ændre adressen til den korrekte inden for 24 timer eller til pakken er sendt.

Hvor lang tid tager forsendelsen?
Den gennemsnitlige leveringstid er 1-2 hverdage.

Jeg har et spørgsmål, der ikke blev besvaret, kan i hjælpe?
Absolut! Vi er her for at hjælpe dig. Send os venligst en e-mail til info@aiviq.dk, og vi vil med glæde hjælpe dig på enhver måde, vi kan.
Vi modtager et stort antal e-mails. Hvis du ønsker at få et hurtigt svar, bedes du vedhæfte dit ordrenummer og løse problemet tydeligt, tak.