Aiviq 5 Års Garanti

Aiviq tilbyder en 5-årig garanti på alle vores produkter fra købsdatoen på produkter købt efter d. 01.06.2023. Denne garanti dækker skader og fejl, som stammer direkte fra fabrikken og opstår i løbet af garantiperioden. For at gøre brug af garantien er det nødvendigt at fremvise et gyldigt købsbevis. Skulle der opstå behov for reklamation, bedes du kontakte forhandleren, hvor produktet blev indkøbt.
Garantien er kun gældende for produkter anskaffet og benyttet i private hjem. Garantien bortfalder ved kommerciel anvendelse. Garantien er ligeledes ugyldig ved misbrug, manglende opfølgning på Aiviqs anbefalinger, ved uautoriserede ændringer eller reparationer af produktet. Derudover dækker garantien ikke:
  • Almindelig slitage og ukorrekt anvendelse.
  • Forsømmelse af nødvendig vedligeholdelse, som afkalkning og rengøring, hvilket er essentielt for produkter som espresso maskiner.
  • Overbelastning af produktet.
  • Skader på eventuelle glaskomponenter.
  • Dele med naturlig begrænset levetid, som f.eks. filtre, batterier og andre komponenter, der forventes at blive skiftet regelmæssigt.
Hos Aiviq er vi stolte af kvaliteten på vores husholdningsapparater, og vi ønsker at sikre, at du som kunde får en optimal oplevelse med vores produkter.