AIVIQ Introducerer Inspire Pro AKG-501 Elektrisk Kaffekværn

AIVIQ Introducerer Inspire Pro AKG-501 Elektrisk Kaffekværn

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste produkt på markedet, nemlig AIVIQ Inspire Pro kaffekværnen. Dette produkt er en elektrisk kaffekværn, som er designet med en patenteret kværnemetode, der sikrer en præcis og ensartet kværning af kaffebønnerne. Over 90% af kaffepartiklerne er under 0,425 mm, hvilket sikrer den bedste smag og aroma i kaffen.

Vi har fokuseret på at gøre Inspire Pro til en støjsvag kaffekværn, der har en lydstyrke på under 69 decibel. Dette gør det til en ideel kaffekværn til både hjemmet og kontoret, hvor der er behov for en støjsvag kværn.

Inspire Pro er også udstyret med et bælte-drevent system, der sikrer en stabil energi til at kværne hver eneste kaffebønne til det fineste. Dette system sikrer også, at kværnen er mere holdbar og sikrer en jævn kvalitet.

Vi har inkluderet to filterholdere på 50-54 mm og 58 mm, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dit kaffebryggeri. Kværnen har en kapacitet på 320 g bønner og en beholderkapacitet på 130 g, hvilket gør den til en ideel kværn til både store og små mængder kaffe.

Inspire Pro er designet med et moderne og stilfuldt rustfrit stål design, der passer perfekt til ethvert moderne hjem. Med en konisk kværn på 40 mm og 31 kværnindstillinger kan du justere kværnen til at male kaffebønnerne fra groft til meget fint med mange individuelle steps.

Vi er overbeviste om, at AIVIQ Inspire Pro kaffekværnen vil imponere enhver kaffeentusiast med dens præcision, støjsvage drift, stilfulde design og enestående kvalitet. Dette produkt kombinerer innovative teknologier med en moderne og æstetisk design og sikrer en enkel og brugervenlig kaffeoplevelse.

Tak fordi du valgte AIVIQ. Vi ser frem til at se dig nyde din nyeste investering, AIVIQ Inspire Pro kaffekværnen.

AIVIQ Inspire Pro AKG-501 - Elektrisk Kaffekværn