Airfried Fuld Engelsk Morgenmad

Airfried Fuld Engelsk Morgenmad

Airfried Fuld Engelsk Morgenmad

Den solide tradition med en Full English Breakfast er en festmåltid så gammel som tiden, og har ofte prydet britiske morgenborde siden tiden med fuldservice-kroer, hvor sådan et solidt måltid gav rejsende energi til de lange rejser. Denne kulinariske institution består typisk af æg, pølser, bacon, svampe, tomater, toast og bønner – hver komponent emmer af hjemlig hygge.

Moderne liv kræver hurtigere løsninger uden at ofre essensen og kvaliteten af denne kulinariske klassiker. Her kommer vores AIVIQ Premio Dual Airfryer ind i billedet, et moderne svar på en historisk rig ret. Den tilbyder ikke kun effektivitet og bekvemmelighed med sin avancerede 'Meal' funktion, der perfekt synkroniserer to kurve til samtidig madlavning, men tilføjer også en sundere twist på traditionelle stegemetoder ved at bruge hurtig luftteknologi.

AIVIQ Premio Dual Airfryer bevarer hver ingrediens' integritet og individualitet. Pølser og bacon bliver sprødt saftige, mens svampe og tomater ristes til saftig perfektion. Selv toasten løftes til nye højder – sprød udenpå og blød indeni. Og i denne kulinariske ballet tilberedes æggene perfekt ved hjælp af en separat pandeaccessory – en stilfuld hyldest til detaljen.

Resultatet opnået med AIVIQ Premio Dual Airfryer er værd at nyde: en ikonisk ret genoplivet for nutidens kræsne ganer, der omfavner sund livsstil uden at give slip på traditionens trygge trøst.

 

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Portioner: 2

Ingredienser:

 • 4 pølser
 • 4 skiver bacon
 • 2 tomater, halverede
 • 2 kopper svampe, skåret i skiver
 • 2 skiver brød, til toast
 • 2 store æg
 • Salt og peber efter smag
 • Bønner (for-kogte, til opvarmning)
 • Olie spray

Fremgangsmåde:

 1. Forvarm AIVIQ Premio Dual Airfryer ved hjælp af 'Meal' funktionen for at sikre, at begge kurve er klar til brug ved samme temperatur.
 2. Placer pølser og bacon i den ene kurv, og indstil den til 'Air Fry' programmet ved 180°C. I den anden kurv placeres de halve tomater og skivede svampe, og brug 'Roast' programmet ved 160°C. Indstil begge kurve til at tilberede i 10 minutter.
 3. Efter 10 minutter, ryst kurven med pølser og bacon for jævn tilberedning, og vend tomater og svampe.
 4. Tilføj brødskiverne til toast i kurven med svampe og tomater, og tilbered det hele i yderligere 5 minutter. Hvis din airfryer har nok plads eller riste, kan du tilføje et ekstra lag til brødet.
 5. Spray et tyndt lag olie i en separat pande, der er egnet til airfryers. Slå æggene ud i panden uden at de overlapper – brug 'Dual' funktionen om nødvendigt med den ene side på 'Reheat' mode ved 160°C kun til opvarmning af bønner og den anden side på 'Bake' ved 140°C til æggene. Tilbered begge dele i 3–4 minutter, eller indtil æggene er tilberedt efter din smag.
 6. Anret det hele på tallerkener, mens det er varmt.

Tips:

For at have alle komponenter af din Full English Breakfast klar på omtrent samme tid, start med de ting, der tager længst tid at tilberede, såsom pølser og bacon. Du kan let underkoge æggene, da de vil fortsætte med at tilberede fra restvarmen, når de er anrettet.