Asiatisk-Inspireret Oksekød med Ristet Broccoli

Asiatisk-Inspireret Oksekød med Ristet Broccoli

Asian-Style Beef with Roasted Broccoli

Asiatisk-Inspireret Oksekød med Ristet Broccoli

Forfør dine sanser med den aromatiske tiltrækning af asiatisk-inspireret oksekød med ristet broccoli - en udsøgt ret, der harmoniserer oksefilets rigdom med den jordagtige sprødhed fra frisk broccoli. Hver tyndt skåret strimmel af oksefilet bades i en lækker marinade. Denne pikante blanding, en kombination af salt sojasovs og umami-fyldt østerssovs sammen med en snert af sødme fra honning, forstærkes af de kraftfulde karakterer af hakket hvidløg og revet ingefær. Når disse komponenter samles, opstår en smagsprofil, der minder om fjerne lande.

Ristning af ingredienserne til perfektion gøres nemt med AIVIQ Premio Dual AirFryer, der tillader en hurtig og jævn tilberedning, som fylder køkkenet med en indbydende aroma. Magien begynder, når oksekødets kanter karamelliserer til en mør finish, mens broccolibuketterne sprøder let op ved deres blomster, mens deres grønne stilke stadig er møre.

Når maden er færdigtilberedt, blander sesamoliens nøddeagtige aroma sig med de ristede hints, hvilket gør hver bid til et vidnesbyrd om perfekt enkelhed. En sidste accent af sesamfrø tilføjer både et visuelt præg og en teksturmæssig overraskelse. Resultatet er en underspillet, men dybt tilfredsstillende ret, der helt sikkert vil vække smagsløgene med sin sunde og smagfulde profil.

 

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Portioner: 2

 

Ingredienser:

 • 450g oksebøf, tyndt skåret
 • 2 kopper broccolibuketter
 • 2 spiseskefulde sojasovs
 • 1 spiseskefuld østerssovs
 • 1 spiseskefuld honning
 • 1 teskefuld sesamolie
 • 2 hvidløgsfed, hakket
 • 1 tomme ingefær, revet
 • Salt og peber efter smag
 • Sesamfrø til pynt

Fremgangsmåde:

 1. Forvarm AIVIQ Premio Dual Airfryer ved hjælp af 'Dual' funktionen; indstil den ene kurv til 'Air Fry' mode ved 193°C og den anden kurv til 'Roast' mode ved 180°C.
 2. I en skål, kombiner sojasovs, østerssovs, honning, sesamolie, hvidløg og ingefær for at lave marinaden.
 3. Vend oksekødsstrimlerne i halvdelen af marinaden og krydr med salt og peber. Lad det marinere i mindst 10 minutter. I en anden skål vendes broccolibuketterne med den resterende marinade.
 4. Placer oksekødsstrimlerne i en kurv af airfryeren og indstil den til at bruge 'Air Fry' programmet ved 193°C i 10 minutter.
 5. Placer broccolien i den anden kurv og indstil den til 'Roast' ved 180°C i 12 minutter eller indtil kanterne er sprøde og gyldne.
 6. Halvvejs gennem tilberedningen, ryst begge kurve eller brug en tang til at vende oksekødsstrimlerne og broccolibuketterne for en jævn tilberedning.
 7. Efter tilberedningstiden er slut, tjek for færdighed og tilbered i yderligere 2-3 minutter, hvis nødvendigt. Server retten varm og pynt med sesamfrø.

Tips:

Lad oksekødet komme til stuetemperatur, før du bruger airfryeren for en mere jævn tilberedning. Skær broccolien i ensartede buketter for ensartet ristning.