Pepperoni Pizza Bagels Opskrift

Pepperoni Pizza Bagels Opskrift

Pepperoni Pizza Bagels

Slip din indre kok løs og forvandl den ydmyge bagel til en mundvandsdrivende lækkerbisken med Pepperoni Pizza Bagels opskriften. Forestil dig at bide i en perfekt sprød bagelbund, toppet med en rig, krydret pizzasauce, der spiller baggrund for et gyldent tæppe af smeltet mozzarellaost. Hver bid byder på den krydrede zest fra pepperoni, komplementeret af et udvalg af valgfri toppings som syrlige sorte oliven, søde peberfrugter eller skarpe løg for ekstra knas og smagskompleksitet.

Men her er den virkelige twist: Ved at anvende bekvemmeligheden og effektiviteten af AIVIQ Premio AirFryer, kan du nyde denne lækre skabelse med minimal besvær og maksimal smag. Airfryeren leverer en sundere version af din yndlingssnack ved at bruge varm luft til at sprøde dine pizzabagels til perfektion, samtidig med at der anvendes mindre olie end traditionelle metoder. Plus, med dens brugervenlige programmer kan selv køkkenbegyndere opnå den eftertragtede pizzeria-finish. Server disse lækre pizzabagels til sammenkomster, som hurtige snacks til sultne børn eller når du ønsker en hurtig bid af pizza-himmelen.

 

Tilberedningstid og Servering

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 5-6 minutter

Serveringer: 4

 

Ingredienser

 • 4 plain bagels, halveret
 • 1 kop pizzasauce
 • 2 kopper revet mozzarellaost
 • 24 skiver pepperoni
 • Valgfri toppings: skivede sorte oliven, hakket peberfrugt eller ternede løg

 

Fremgangsmåde

 1. Forvarm din AIVIQ Premio AirFryer ved at bruge 'Preheat' programmet til 180°C.
 2. Smør hver bagelhalvdel med en generøs spiseskefuld pizzasauce.
 3. Dryss revet mozzarellaost over saucen på hver bagelhalvdel. Placer pepperoniskiver ovenpå osten og tilføj eventuelle ekstra toppings efter ønske.
 4. Når airfryeren er forvarmet, placeres de forberedte bagelhalvdele i airfryer-kurven i et enkelt lag; du skal muligvis arbejde i batches afhængigt af størrelsen.
 5. Indstil din AirFryer til 'Air Fry' programmet i 5-6 minutter, eller indtil osten er smeltet og begynder at blive gyldenbrun.
 6. Fjern forsigtigt pizzabagels fra airfryeren og lad dem hvile i et minut før servering.

 

Tips

For ekstra sprødhed kan du let riste bagelhalvdelene før påføring af sauce og toppings. Hvis du bruger ekstra grøntsagstoppings, kan du overveje at sautere dem let før de tilføjes dine pizzaer for en forbedret smag.