Sprøde AirFried Buffalo Kyllingevinger Opskrift

Sprøde AirFried Buffalo Kyllingevinger Opskrift

Sprøde AirFried Buffalo Kyllingevinger

Nyd en mundvandsdrivende kulinarisk oplevelse med vores Sprøde AirFried Buffalo Kyllingevinger — en opskrift garanteret at imponere ved enhver sammenkomst. Forestil dig saftige kyllingevinger med perfekt sprøde kanter, overtrukket med en syrlig, stærk buffalo sauce, der leverer den helt rette mængde kick.

Hemmeligheden bag at opnå den uimodståelige sprødhed uden den skyldfølelse, der følger med dybstegning, ligger i brugen af AIVIQ Premio AirFryer. Denne maskine cirkulerer varm luft omkring vingerne, hvilket sikrer en jævn tilberedning og en sprød tekstur hver gang. Ikke alene reducerer det tilsatte fedt, men det forenkler også madlavningen, hvilket gør det tilgængeligt selv for nybegyndere i køkkenet.

Denne opskrift tager kun få minutter at forberede, kræver standard ingredienser fra spisekammeret og minimal indsats. Når disse vinger rammer bordet, dækket i deres glinsende sauce, bliver de straks midtpunktet. Serveret sammen med kold blåskimmelost eller ranch dressing, tilbyder de en harmonisk balance mellem varme og cremethed. Hver bid er en eksplosion af smag, der får dig til at række ud efter en til. Føl dig fri til at forkæle dig selv; trods alt, når du laver mad med AIVIQ Premio AirFryer, omfavner du en sundere version af dine friturestegte favoritter.

 

Tilberedningstid og Servering

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 24 minutter

Serveringer: 4

 

Ingredienser

 • 900 gram kyllingevinger, tørret af
 • 1 spiseskefuld bagepulver
 • 1/2 teskefuld salt
 • 1/2 teskefuld sort peber
 • Kogespray (olivenolie eller rapsolie)
 • 1/2 kop buffalo sauce
 • 1 spiseskefuld usaltet smør, smeltet
 • Blåskimmelost eller ranch dressing til servering

 

Fremgangsmåde

 1. Bland bagepulver, salt og peber i en stor skål. Tilsæt kyllingevingerne og vend dem, indtil de er jævnt dækket.
 2. Forvarm AIVIQ Premio AirFryer til 180°C ved at bruge 'Chicken' programmet.
 3. Spray let AirFryer kurven med kogespray. Arranger vingerne i et enkelt lag i kurven, så de ikke overlapper hinanden for jævn tilberedning.
 4. Tilbered ved 180°C i 24 minutter ved at bruge 'Chicken' programmet. Vend vingerne halvvejs gennem tilberedningen ved 12 minutters mærket for at sikre, at de er sprøde på alle sider.
 5. Mens vingerne tilberedes, bland buffalo sauce og smeltet smør i en skål.
 6. Når de er færdige, overfør vingerne til en stor skål og hæld sauceblandingen over, og vend dem for at dække jævnt. Server straks med blåskimmelost eller ranch dressing ved siden af.

Tips

Sørg for at din kyllingevinge har skindet på - det bliver sprødt under tilberedningen og holder bedre på saucen. Lad din airfryer forvarme for maksimal sprødhed. For en ekstra sprød tekstur, øg tilberedningstiden med yderligere 2 minutter - men hold øje med dem, så de ikke brænder på.