Svinemørbrad med Airfryede Æbler og Kartofler

Svinemørbrad med Airfryede Æbler og Kartofler

Svinemørbrad med Airfryede Æbler og Kartofler

Forestil dig en saftig svinemørbrad, hvor smagen er intensiveret med hint af hvidløg og timian, i harmoni med den rustikke sødme fra æbler og den jordagtige, robuste tekstur af ristede kartofler. Forberedelsen er enkel, men resultatet er en symfoni af smage og teksturer, der vil begejstre alle omkring dit bord.

Processen er nem takket være vores stolthed – AIVIQ Premio Dual AirFryer. Dens avancerede teknologi giver nyt liv til traditionelle stegemetoder, samtidig med at den bevarer intimiteten ved hjemmelavede måltider. Med denne kulinariske mester ser vi æbler og kartofler blive perfekt sprøde i den ene halvdel, mens svinemørbraden tilberedes til saftig perfektion i den anden, hvilket bringer en uomtvistelig gourmetflair til din hjemmelavning.

Denne ret er en fejring af enkelhed smeltet sammen med innovation; AIVIQ Premio sikrer en jævn tilberedning og sublim mørhed. Når du lader smagene hvile og smelte sammen efter tilberedningen, bygger forventningen sig op til det første transcendente bid. Denne fusion af svinekød, æbler og kartofler byder på ikke bare et måltid, men en oplevelse gennemsyret af komfort og løftet af effektivitet – en ægte hyldest til moderne hjemmekøkken forankret i tidsæret tradition.

 

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Portioner: 4

Ingredienser:

 • 1 svinemørbrad (ca. 450g)
 • 2 æbler, udhulede og skåret i både
 • 3 mellemstore kartofler, vaskede og skåret i små tern
 • 2 spiseskefulde olivenolie
 • 1 teskefuld salt
 • 1/2 teskefuld sort peber
 • 1/2 teskefuld hvidløgspulver
 • 1/2 teskefuld timianblade
 • Valgfri pynt: friske krydderurter (f.eks. persille)

Fremgangsmåde:

 1. Forvarm din AIVIQ Premio Dual Airfryer ved hjælp af 'Dual' funktionen, og indstil den ene kurv til 'Air Fry' ved 180°C til svinemørbraden, og den anden kurv til 'Roast' ved 160°C til æbler og kartofler.
 2. Krydder svinemørbraden med halvdelen af olivenolien, salt, peber, hvidløgspulver og timian. Placer den krydrede svinemørbrad i en af airfryer-kurvene.
 3. Bland æblebådene og kartoffelternene med den resterende olivenolie og et nip salt i en skål. Fordel dem i den anden airfryer-kurv.
 4. Brug 'Meal' funktionen for at sikre, at begge kurve er programmeret til at afslutte tilberedningen samtidig. Indstil en timer på 30 minutter.
 5. Halvvejs gennem tilberedningen, ryst kurven med æbler og kartofler for en jævn ristning. Når tiden er gået, lad svinemørbraden hvile i et par minutter, før den skæres i skiver.
 6. Server retten varm, med airfryede æbler og kartofler ved siden af. Pynt med valgfri friske krydderurter, hvis ønsket.

Tips:

Sørg for, at svinemørbraden når en intern temperatur på mindst 63°C, før den spises. Hvis du foretrækker blødere æbler, kan du skære dem i tykkere både.