AIVIQ Introducerer AEM-101S Intelligent Automatisk Espressomaskine

AIVIQ Introducerer AEM-101S Intelligent Automatisk Espressomaskine

AIVIQ Introducerer AEM-101S Intelligent Automatisk Espressomaskine

Vi er begejstrede for at præsentere AIVIQ AEM-101S fuldautomatisk espressomaskine. Dette produkt er designet med det bedste håndværk og kommer med en 7-tommer HD kapacitiv touchskærm, som er udstyret med mange programmerbare brygningsmuligheder. Med kun ét tryk kan du nyde din yndlingsdrik, lige som du kan lide den.

AEM-101S har et dobbelt varmesystem, der sikrer stabile temperaturer både til brygning og damp til mælkeskumning. Den har fire-trins-kværnindstillinger og en 19-bars professionel italiensk pumpe, som sikrer, at kaffen frigiver den bedste smag og aroma, hvilket skaber en rig, cremet espresso med en mere jævn smag. Den er designet til at give dig kaffe efter din smag. Med dens automatiske et-tryk-knap er det også nemt at rengøre maskinen.

AEM-101S har et udsøgt design med rene simple linjer, flotte sidepaneler i stål farve og en enkelt stilren front med sort mat look. Den store touchskærm er centralt placeret og sikrer nem betjening og et udsøgt look.

Specifikationerne for AEM-101S inkluderer en effekt på 1250W, en skærm på 7" HD (1024x600), en berøringsskærm, en kop volumen på ca. 20-250 ml, en vandtankkapacitet på 1,8 L, en dispenserhøjde på 80-144 mm, en bønnebeholderkapacitet på 160 g, en samlet vægt på 13 kg og mål på L463 x B283 x H365 mm. Antallet pr. shot er 7-12 g.

Vi mener, at AIVIQ AEM-101S fuldautomatisk espressomaskine er det perfekte valg til enhver kaffeentusiast. Det er en maskine, der kombinerer den nyeste teknologi med et stilfuldt design og en nem betjening. Med denne maskine kan du nyde en perfekt kop espresso hver gang, og vi er stolte af at kunne tilbyde denne maskine til vores kunder.

AIVIQ INTELLIGENT AUTOMATISK ESPRESSO MASKINE - AEM-101S