Asiatisk inspirerede kyllingevinger (Premio Airfryer)

Asiatisk inspirerede kyllingevinger (Premio Airfryer)

 

Asiatisk inspirerede kyllingevinger er en velsmagende ret, der bringer smagen af det asiatiske køkken ind i dit hjem. Kombinationen af sprøde kyllingevinger og en lækker, krydret sauce giver en harmonisk smagsoplevelse, der er svær at modstå.

Historisk set kan kyllingevinger spores tilbage til Buffalo i New York, hvor de blev introduceret på Anchor Bar i 1964. Men i denne opskrift tilføjer vi asiatiske smagsnoter og bruger en airfryer for at få et ekstra sprødt resultat.

Opskriften inkluderer kyllingevinger krydret med salt og peber, vendt i mel og bagepulver og sprayet med et tyndt lag olie. De tilberedes derefter i airfryeren, mens saucen fremstilles ved at kombinere sojasauce, østerssauce, hoisinsauce, brun farin, hvidløg og ingefær i en gryde og varmes op, indtil blandingen tykner.

Når kyllingevingerne er sprøde og tilberedte, vendes de kortvarigt i den lækre sauce og serveres. For at tilføje ekstra smag kan retten pyntes med ristet sesam og hakket koriander.

Denne opskrift er enkel at følge og garanterer en lækker smagsoplevelse med asiatiske undertoner, der vil imponere dine gæster eller din familie.

 

Ingrediensliste: 2 personer

400 gram kyllingevinger fersk.

2 tsk bagepulver

1 spsk. Hvedemel 

1 spsk. Mørk sojasauce

1 spsk. Østerssauce

2 tsk. Hoisinsauce

1 spsk. Brun farin

2 fed  hakket hvidløg

2 tsk. Hakket Ingefær

Oliespray

 

Fremgangsmåde:

  1. Krydr kyllingevingerne med salt og peber, og vend i mel og bagepulver og spray med et tyndt lag olie. Placer vingerne i (navn) airfryer med mellemrum i mellem, og tilbered ved 220 grader i _ minutter. 
  2. Kombiner i mellemtiden sojasauce, østerssauce, hoisinsauce, brun farin, hvidløg og ingefær i en gryde og tilberede ved svag varme indtil blandingen tykner. 
  3. Når vingerne er tilberedt og sprøde udenpå, vendes de kortvarrigt i saucen og anrettes. Server evt. Med ristet sesam og hakket koriander.