Kartoffelbåde på to forskellige måder (Premio Airfryer)

Kartoffelbåde på to forskellige måder (Premio Airfryer)

Kartoffelbåde er en lækker og nem tilbehørsret, der kan tilpasses efter smag og behag. Denne opskrift giver dig to forskellige versioner at vælge imellem: en simpel udgave med kun olivenolie og bagepulver samt en krydret version med persille, hvidløg, parmesan og krydderier som løgpulver og hvidløgspulver.

Opskriften starter med at skære kartoflerne i grove stænger og tilberede dem i Aiviq airfryer med bagepulver indtil de er møre. Efterfølgende vendes kartoflerne i olivenolie og rystes, inden de tilberedes igen i airfryeren, indtil de er gyldenbrune og sprøde.

Den krydrede version tilføjer ekstra smag til kartoffelbådene og kan tilpasses efter egne præferencer. Denne version inkluderer hakket persille, hvidløg, parmesan og krydderier som løgpulver og hvidløgspulver.

Disse kartoffelbåde er en alsidig og lækker tilføjelse til enhver ret, og deres sprødhed og smag gør dem til et hit hos både voksne og børn.

Fremgangsmetode

1. Skær kartoflerne i grove stænger. Skyl kartoflerne og tør dem grundigt af. 

2. Vend kartoflerne med bagepulver og tilbered i Aiviq airfryer ved 140 grader i 15 minutter, eller til de er møre. Kartoflerne skal ikke tage betydelig farve.

3. Tag kartoflerne ud og vend dem med olivenolie. Ryst kartoflerne således at kanterne flosses. Dette er med til at gøre dem sprøde.

4. Tilbered kartoflerne i Aiviq airfryer ved 210 grader i 10 minutter eller til gyldenbrune og sprøde.

5. Kartoflerne krydres efter eget ønske.